Добро спішіть творити, люди!

2016-05-19

Добро спішіть творити, люди!

Ще з давніх часів благодійність була традицією нашого народу. Цілком природним і закономірним вважалось допомогти знедоленому, дати притулок бездомному, захистити старість, порятувати хворого, заступитися за беззахисного.

Милосердя і доброта – це два крила, на яких тримається людство. І щоб виплекати доброту в дитячих серцях, ми намагаємося кожного дня знаходити промінчики сонця у їхніх душах, допомагаємо осягнути, що значить бути добрим, спонукаємо до бажання робити добро. Все це сприяє формуванню в підростаючого покоління моральних чеснот.

Кожного року учні нашої школи беруть активну участь у різноманітних доброчинних акціях. І лише цього року в результаті проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста було зібрано та передано продуктів харчування на суму 2660 (дві тисячі шістсот шістдесят) гривень.

Нехай і наш невеличкий внесок буде частиною благородної справи заради спасіння людського життя.

Доброго слова варті й ті, хто працює в товаристві «Червоний Хрест». Їхня місія гуманна і почесна. Приємно констатувати, що ними не залишаються поза увагою не тільки ті люди, які потребують допомоги, але й ті, хто не стоїть осторонь, започаткованих ними добрих справ.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi