В серці і пам"яті назавжди

2015-11-04

/Files/images/0JQrWZBTD7A.jpg

В серці і пам`яті назавжди

Жорстоким випробуванням стала для нашого народу Друга світова війна - найтяжча з усіх воєн, які коли-небудь знала світова історія. Скільки вона наробила горя, скільки життів забрала в небуття, скільки страждань примусила винести? У страхітливому вогнищі війни народилися мільйони героїв, чиї подвиги стали легендою і вічно житимуть у народній пам’яті, житимуть у віках, викликатимуть захоплення і велику шану всіх наступних поколінь вільних і чесних людей світу.

Багато з них не повернулися додому, загинули, виконуючи свій святий обов’язок. Не всім героям побудовано пам’ятники, не всі імена увічнено на пам`ятних дошках, в назвах вулиць, не всі знайшли вічний спокій у братських могилах, розкиданих по всій території України.

Ми повинні жити і передати своїм нащадкам ту священну пам`ять про загиблих воїнів, які врятували світ від «чорної чуми».

Кожного року 4 листопада жителі нашого села віддають шану тим, хто загинув, захищаючи наш рідний Демидів. Так і цього року учні школи разом з вчителями вшанували пам'ять наших визволителів і поклали квіти до їхніх могил, які знаходяться в центрі села та на кладовищі.

Так вічна ж пам`ять їм, переможцям! Слава всім тим, хто зробив наше життя мирним і щасливим!
Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi