День миру

2015-09-21

Кожного року 21 вересня громадськість світу відзначає Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй. Цей день покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але й зробити щось заради нього. У наш час, коли в різних куточках світу лунають постріли та проливається людська кров, це свято набуває нового змісту.

У нашій Демидівській спеціалізованій школі цей день пройшов дещо у новому форматі. А готуватись діти до нього почали завчасно. Адже для загальношкільної акції «Голуб миру у Демидівській школі» необхідно було підготувати об’ємних паперових голубів, які мали поселитися на шкільному подвір’ї. Закипіла робота… Виготовляли птахів усі, тому що кожен мав виготовити свого голуба.

І ось святковий день настав. Усі школярі жваво висипали на центральну алею школи та прикрасили всі зелені насадження паперовими голубами. Завирувало життя… Подув вітерець, і подвір’я стало незвичайним. Тут і жовто-блакитні, рожеві, білі, жовті, помаранчеві птахи жваво тріпотіли крильцями та додавали настрою всім присутнім. Дитячій фантазії не було меж. Кожен показав свою творчість та оригінальність.

Засяяли посмішками обличчя сотень дітей, які проявляли свій художній талант, створюючи на шкільному асфальті кольоровою крейдою малюнки на тему миру.

А ще в цей день звучали пісні та вірші про мир. Користувачі шкільної бібліотеки могли ознайомитись з книжковою виставкою «За мир у всьому світі» та написати листи воїнам АТО.

Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб завжди світило ясне сонечко, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

Президентська рада школи

Демидівської спеціалізованої школи

/Files/images/IMG_1908.jpg/Files/images/IMG_1882.jpg/Files/images/IMG_1821.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi