Виховуємо патріотів

2015-02-06

Виховуємо юних патріотів

Здавна славився наш український народ своїм щирим серцем, щедрістю, взаємодопомогою, миролюбством. Підтвердженням цього є і підтримка наших бійців на лінії боїв АТО. Якби не наш простий український народ, то ще сутужніше було б воїнам там у холодних бліндажах, далеко від рідної домівки, родини.

Ось тому 19грудня Міжнародний благодійний фонд «Час служити» розпочав Всеукраїнську патріотичну акцію «Миколайчики для героїв», яка тривала до 19січня 2015року.

Учні нашої школи теж вирішили взяти активну участь в даній акції. Кожен класний колектив готував посилки для своїх захисників.

У посилки разом із «миколайчиками» діти вкладали власноруч плетені шкарпетки, шарфи, малюнки. А ще листи… Кожен намагався передати часточку своєї душі, свого серця, знайти слова підтримки. Зібране дітьми було передане в зону АТО через волонтерів благодійного фонду «З відкритим серцем у майбутнє».

А ще президентська рада нашої держави «Добродея» запропонувала учням взяти участь у шкільному проекті «Захисник Вітчизни в моїй уяві», мета якої формування національної свідомості, людської гідності, любові до народу, розвиток загальнолюдських цінностей.

Учасниками проекту були класні колективи 1-11 класів. Вони підготували та презентували різноманітні творчі роботи: малюнки, плакати, фотографії, вироби з пластичного матеріалу, авторські вірші відповідно до теми проекту. Дитячі роботи були виставлені у шкільному фойє, де всі бажаючі могли ознайомитись з творчістю юних дарувань.

Сподіваємось, що проведення таких заходів не лише підтримають моральний дух наших воїнів, а й сприятимуть вихованню патріотизму юних, тому що майбутнє України в руках молоді. Від неї залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою. Віримо в силу розуму нашого народу, який повинен сам вирішувати свої національні проблеми, а не чекати допомоги іззовні. Доля України в наших руках.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi